Vakmanschap, klantgerichtheid en maatwerk onder één dak

Toevallige passanten zullen zich misschien afvragen wat er achter de spiegelende zwarte glasgevels van De Schans aan de Drielseweg in Hedel gebeurt, maar voor velen is de fabrikant van de Relly en leverancier van andere machines al jaren een begrip, net als voor klanten van de Stratenmakers(web)shop.

Volgend jaar bestaat De Schans dertig jaar. Spraakmakend is het Bommelerwaardse bedrijf naar eigen zeggen met de Relly, een zelf ontwikkelde minishovel, met als sterke punten een eenvoudige bediening, een duurzame constructie en veelzijdige inzetmogelijkheden. “We zijn groot geworden met de import van de in België gebouwde Knikmops”, vertelt directeur en oprichter Reinoud van der Schans. “Door de energietransitie en de stikstofcrisis groeide in Nederland de vraag naar elektrische machines. In België speelde dat amper, waarop we besloten zelf een machine te ontwikkelen; de Relly. Net als bij de Knikmops zijn er voor de Relly ruim honderd aanbouwdelen beschikbaar, waarmee je bijna van maatwerk kunt spreken. Echt maatwerk kan ook, onze technici zijn gek op uitdagingen”, weet Van der Schans, die benadrukt dat De Schans nog steeds alle Knikmopsmodellen levert en onderhoudt. Ook onderdelen en hulpstukken voor Knikmopsen zijn nog gewoon verkrijgbaar bij De Schans.

 

Yanmar

De Relly en Knikmops zijn slechts het topje van de ijsberg van het brede assortiment dat De Schans aanbiedt. Een ander voorbeeld daarvan zijn de elektrische mini-rupsgravers van Limach én de compacte tractoren van het merk Yanmar. De gebruiksmogelijkheden van deze kleine tractoren zijn net zo belangrijk als bij een minishovel, maar veel kopers vallen ook voor het fraaie design. Betrouwbare techniek, een gemakkelijke bediening en geringe onderhoudskosten spelen eveneens een essentiële rol. Inmiddels zijn talloze hoveniers, paardenhouders, grondwerkers, bouwondernemers en andere gebruikers vol lof over hun Yanmar, die net zo goed zijn weg vindt in het veld als op verharde wegen.

 

(Web)shop, lease en verhuur

Wie een compleet beeld wil krijgen van de ruime keuze bij De Schans, is daarnaast van harte welkom in de fysieke winkel en/of webshop. Deze winkel richt zich voornamelijk op artikelen voor de stratenmaker, infra-sector en hoveniers. Daarbij valt te denken aan bandenzagen, Almi steenknippers, straathamers en trilplaten. Lasertools en meetaccessoires zoals de Spectra laser zijn eveneens beschikbaar, net als veiligheidskleding, wegenkrijt, bezems, harken en kruiwagens. Ondanks de hoge kwaliteit van de producten staat De Schans voor de beste prijzen. Dat motto hanteert De Schans ook met betrekking tot het huren en leasen van machines. Wanneer een machine slechts gedurende een beperkte tijd beschikbaar hoe te zijn, is huren immers vaak voordeliger. De klant heeft dan ook geen zorgen over onderhoud en afschrijving. De kosten zijn precies te calculeren en de verhuurafdeling van De Schans zorgt ervoor dat de machine gedurende de afgesproken periode op de juiste plek is en nadien weer wordt afgehaald. Van trilplaat tot elektrische minishovel en rupsgraver, alles is beschikbaar, inclusief talloze aanbouwdelen.

De Schans B.V. Drielseweg 46A, Hedel www.deschansbv.nl