Ruim 25 jaar De Schans BV

De Schans BV werd 25 jaar geleden, in 1994, opgericht door Reinoud van der Schans. Door met zijn eerste klanten om tafel te gaan, verzamelde Reinoud de wensen en criteria van hen. Op deze manier is de krachtige wendbare en stabiele Knikmops minishovel ontstaan en weet Reinoud bij aanvang al doeltreffend de behoeftes van de klant te bevredigen.

De Schans is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende machineleverancier onder stratenmakers, hoveniersbedrijven maar ook bouw- en constructiebedrijven. De klanten kunnen voor alle hulpstukken, van bouwmachine tot klein gereedschap, terecht bij De Schans BV.

Nu, ruim 25 jaar later, denkt De Schans BV nog altijd mee met de eindgebruiker en biedt ze een luisterend oor betreffende innovatieve verbeteringen. Zo houdt De Schans zich, na aanvraag van een klant, al enkele jaren bezig met de ontwikkeling van het aanbod van elektrisch aangedreven machines.

In 2022 introduceren zij trots de RELLY: de eerste, volledig in eigen beheer ontwikkelde mini-shovel. ‘Het beste van alles wat we in de markt zijn tegengekomen, gecombineerd in één machine

De nieuwe norm in minishovels:

De RELLY is de nieuwe norm in gebruiksgemak en inzetbaarheid.  Het is op dit moment eenvoudigweg de beste machine in de markt, zo biedt de RELLY bijvoorbeeld in iedere gewichtsklassen het meeste vermogen. Dit jaar komen we met een volledige elektrische machinelijn van 1000 tot 2500 kg eigen gewicht. Ook zijn de RELLY’s voor iedereen in een eigen design en kleurstelling beschikbaar.

www.rellyminiloader.nl

Begin 2022 is de  grote verbouwing van de bestaande gebouwen afgerond. De totale haloppervlak is met 200m²  vergroot.  300m² kantoren en de opslag zijn vernieuwd en vergroot. Ten slotte is er een 230m² grote showroom gerealiseerd en de bestaande hal van 1400m² is verhoogd en voorzien van een plat dak.  Met deze grote verbouwing staat De Schans BV weer klaar voor de toekomst.

Met de toekomst wordt mede bedoeld dat De Schans BV in januari 2021 start als Nederlandse Optimas importeur. Zuid- en West-Nederland, en een groot gedeelte van Gelderland behoren tot het rayon.

Optimas Maschinenfabrik bouwt machinale bestratingsklemmen en legmachines voor de wegenbouw. Volgens De Schans kan het bedrijf met het leveringsprogramma van Optimas een nog breder totaalpakket aanbieden voor de wegenbouw.

Naast de minishovels en Optimas machines kunt u bij De Schans BV terecht voor al het materieel benodigd voor uw bestratings- en hovenierswerk. Onder andere verkoop en onderhoud van minigravers, rupsdumpers, motor-, accu,- en handgereedschap en trilplaten behoren ook tot de mogelijkheden van De Schans BV.