Vacatures

Al meer dan 25 jaar een succesvol en groeiend bedrijf, gevestigd in Hedel (naast de A2), met een nuchtere ‘Brabantse’ mentaliteit. Een basishouding die bij alle medewerkers herkenbaar is. Op een eerlijke manier samenwerken, afspraken nakomen en op elkaar kunnen rekenen. Een grote betrokkenheid over en weer en trots op dát wat er in 28 jaar is neergezet.
De toekomst mag leunen op deze stevige basis! Naast de bekende Knikmops diesel machines zijn er inmiddels vernieuwingen op het vlak van elektrificatie, een actuele ontwikkeling, duurzaam en waar de klanten van De Schans veel oren naar hebben. De vernoemde vernieuwingen zijn ondergebracht in het zusterbedrijf DSAVE B.V. waar onder de naam ‘Relly” zowel elektrische als diesel varianten in eigen
beheer ontwikkeld en geproduceerd worden. Ook op personele vlak groeit De Schans B.V. En ondanks dát, wil het bedrijf zo ‘plat’ mogelijk blijven. Wel met dezelfde mentaliteit; nuchter, eerlijk, aanpakken, afspraken nakomen, onderlinge betrokkenheid en vertrouwen.

Vacature: Teamleider Financiën

Je hebt ambitie om met De Schans en DSAVE verder door te groeien en onderdeel te zijn van een mooie en stevige toekomst

  • Een afgeronde financieel-administratief gerichte opleiding. Bij voorbeeld bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie, mag op MBO+ zijn gestart
  • Enkele jaren ervaring in het financieel administratieve werkveld is noodzakelijk. Liefst binnen een productie omgeving. Bij voorbeeld als ‘hoofd financiële administratie’ of ‘coördinator van de financiële afdeling’.
  • Een bijpassende mentaliteit

Je bent (eind) verantwoordelijk voor de financiële administraties van De Schans Groep.

In deze functie zit je natuurlijk kort op de directie. Je hebt namenlijk zicht op de financiële huishouding en daarvoor neem je de verantwoordelijkheid. Spreekt jou dit aan? Neem dan contact op met Rick Schram, recruiter. Je kunt hem bellen voor meer informatie via 06-51633211 of direct via email soliciteren via rcs@baldfrigg.
Baldr & Frigg is een adviesbureau die Handelsonderneming De Schans ondersteunt met deze werving & selectie.

Vacature: Verkoop binnendienst

Voor ontvangs van klanten en administratieve ondersteuning van onze verkoopafdeling

  • MBO werk- en denkniveau
  • Representatief en gastvrij
  • Ervaring met MS Office en ERP pakket is een pré
  • Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal
  • Zaterdagochtend werken moet bespreekbaar zijn
  • 32/40-urige werkweek

Je gaat aan de slag als verkoop medewerk(st)er binnendienst in de showroom met het  verkopen van producten. Ook help je met het maken van offertes en het contacteren van klanten.

Spreekt deze vacature jou aan? Uw sollicitatie kunt u sturen naar
De Schans BV, t.a.v. Wim van Overdam, Drielseweg 46a, 5321 NC Hedel of mailen naar wim@deschansbv.nl
Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.