Image1

Drielseweg 46a
5321 NC Hedel
Tel: 073-5991750
Fax: 073-5994239
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

YouTube

Twitter

Facebook

 

De Schans BV is een begrip geworden in de stratenmakersbranche door de verkoop en ook de verhuur van de Knikmops, de Rollmops, alle hulpstukken hiervoor. Steeds meer hoveniersbedrijven, als ook bedrijven in de bouw, constructie, grondverzet en de agrarische sector maken gebruik van de diversiteit en brede inzetbaarheid van deze machines en hulpstukken.

 

De Knikmops wordt met zijn lage gewicht en hoge snelheid, wel de sportwagen onder de minishovels genoemd. Indien U een machine voor een speciale toepassing wilt inzetten, denken wij graag met u mee voor een op maat oplossing.

 

 

Medio 2005 werd de vestiging in Hedel betrokken, bestaande uit een ruime werkplaats, een wasplaats, ruime parkeergelegenheid en een kantoor. Deze vestiging is ook de thuisbasis voor de buitendienst, die u desgewenst op locatie snel kan assisteren bij mechanische problemen.

Mocht u een demonstratie of een machine (+ hulpstukken) 3 dagen op proef willen hebben (beide overigens geheel vrijblijvend en kostenloos) neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Openingstijden

ma t/m do : 07:00 - 20:00 / vr : 07:00 - 17:00 / za : 08:00 - 12:00

Powered by Entreeding.com