Vacatures

Dit jaar alweer 30 jaar een succesvol en groeiend bedrijf, gevestigd in Hedel (naast de A2), met een nuchtere ‘Brabantse’ mentaliteit. Een basishouding die bij alle medewerkers herkenbaar is. Op een eerlijke manier samenwerken, afspraken nakomen en op elkaar kunnen rekenen. Een grote betrokkenheid over en weer en trots op dát wat er in 28 jaar is neergezet.
De toekomst mag leunen op deze stevige basis! Naast de bekende Knikmops diesel machines zijn er inmiddels vernieuwingen op het vlak van elektrificatie, een actuele ontwikkeling, duurzaam en waar de klanten van De Schans veel oren naar hebben. De vernoemde vernieuwingen zijn ondergebracht in het zusterbedrijf DSAVE B.V. waar onder de naam ‘Relly” zowel elektrische als diesel varianten in eigen
beheer ontwikkeld en geproduceerd worden. Ook op personele vlak groeit De Schans B.V. En ondanks dát, wil het bedrijf zo ‘plat’ mogelijk blijven. Wel met dezelfde mentaliteit; nuchter, eerlijk, aanpakken, afspraken nakomen, onderlinge betrokkenheid en vertrouwen.

Vacature: Monteur binnendienst

De Schans B.V. is een organisatie gericht op totaaloplossingen op het gebied van materieel en materiaal voor de bestrating en (wegen)bouwbedrijven, maar ook zijn wij toeleverancier voor hoveniers en agrarische bedrijven.

Zowel onze brandstof aangedreven minishovels “Knikmops” als de door ons ontwikkelde elektrische en brandstof aangedreven minishovels Relly zijn een begrip bij deze bedrijven.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een:

Monteur binnendienst
voor onderhoud, reparaties en oplossen van storingen.

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met :

  • Afgeronde MBO opleiding richting landbouwmechanisatie
  • Enkele jaren werkervaring binnen de dieseltechniek en/of landbouw mechanisatie
  • Kennis en ervaring met zowel mechanische en elektronisch (stage5) geregelde dieselmotoren;
  • Kennis van hydraulische systemen;
  • Bereidt zijn om trainingen te volgen
  • Je bent servicegericht;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

De Schans BV biedt een fulltime baan in een dynamische, groeiende en solide organisatie met afwisselende werkzaamheden en met ronduit goede arbeidsvoorwaarden.
Een nieuw bedrijfswoning staat met een passende huurprijs ter beschikking.


Uw sollicitatie kunt u sturen naar De Schans BV, t.a.v.

Wim van Overdam, Drielseweg 46a 5321 NC Hedel
of mailen naar wim@deschansbv.nl

Voor nadere informatie 073 – 599 1750.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.